Az épületgépészetben új szereplőként bemutatkozó Fo-Vill Hungary Kft. a Fo-Vill csoport egy új tagja. Az anya cég több, mint 30 évre visszatekintő pályafutása során (számtalan referenciával a háta mögött Magyarországon, Angliában, Németországban, Belgiumban és Ausztriában) meghatározó szereploje lett az ipari hutés-, és klímatechnikai szegmensnek.

Gyakorlatilag a piac hívta életre a Fo-Vill Hungary Kft.-t, melyet a cégcsoportból „átigazolt”, tapasztalt kollégák tudása és kapcsolatrendszere alapozott meg, valamint azok a referenciák, melyek kifejezték az igényüket a teljesköru gépészeti kivitelezéssel kapcsolatosan.

Tekintettel arra, hogy a cég az elmúlt 30 év alatt is a klímatechnikai, valamint ipari hűtéstechnikai ágazattal már érintette az épület gépészeti kivitelezések területét, nem volt meglepő a „hiányzó” arcél cselekvő megvalósítása. A teljeskörű gépészeti kivitelezések vállalásán túl, cégünk az adott projektek gépészeti tervezését magában foglaló teljeskörű szolgáltatást is nyújt a megrendelők részére.

A gépészeti tervek 3D-ben készülnek, mely egyben objektív anyagspecikációval támogatja a projekt megvalósulásának költségvetését. A cégcsoporton belüli vállalás megvalósítja az úgynevezett „egyszemélyes” felelőségvállalást, ahol megtalálható a klímarendszerek és, gépészeti rendszerek tervezése, kivitelezése, melyeket tapasztalt projektmenedzserek felügyelik. Így tisztázottabbak a felelősséghatárok és a garanciális kötelezettségek. Mindazonáltal a Fo-Vill Hungary Kft. a kivitelezett projekteket átadás után sem hagyja magára. After sales service keretében, mint az épületüzemeltetés számára megbízható szervizpartner dolgozik együtt a megrendelővel vagy üzemeltetővel. A Fo-Vill Hungary Kft. elsősorban irodaházak, szállodák, illetve 2000m2 – nél nagyobb projektek gépészeti tervezésére, kivitelezésére és üzemeltetésére specializálódott.

A régi Hotel WIEN újjászületésében is komoly szerepet vállaló Fo-Vill Hungary Kft. további referenciával bővítette palettáját. Hotel IBIS Styles néven megnyitott szálloda a legmodernebb energiatakarékos hőszivattyús rendszerekkel rendelkezik. A földgáztól teljesen független rendszer kizárólag elektromos áram felhasználásával, magas hatásfokon képes ellátni az épület fűtését, klimatizálását széles hőfoktartományban, ezáltal lehetővé téve a magas hőmérsékletű használati melegvíz előállítását. A 260 kW beépített fűtési teljesítményt 5300 fm csőhálózattal szerelve, 6 darab hőszivattyú, valamint 3 darab Hidrobox biztosítja. A rendszer energiatárolását 8000 literes puffertartályok végzik, ezek segítségével kerül kiszolgálásra a használati melegvíz igény, valamint a padlófutésekhez szükséges energia. Az épületben 3 légkezelo összesen 12 700 m3/h levegőt szállít és az igényeknek megfelelő állapotban juttatja azt be az épületbe. A nagy részegységeket bonyolult szeleprendszerek vezérlik, melyeket korszerű, internetre csatlakoztatott felügyeleti- és irányító rendszer működteti. Az épület elektromos hálózatát 6200 fm beépített, erős és gyenge áramú vezetékrendszer alkotja. Hasonló rendszerrel kerül kivitelezésre a következő, 184 szobás hotel projektünk Budapesten, melynek megnyitóját várhatóan 2020 első negyedévében ünnepelhetjük.

Hisszük, hogy csak elhivatott emberek képesek sikeres céget építeni, és a siker nem több, mint az elhivatottság minden napi gyakorlása. A Fo-Vill Hungary Kft. atal, dinamikus munkatársakból álló csapata az ügyfél elégedettségét tartja a legfontosabbnak. Reméljük, hamarosan Önt is referenciáink között üdvözölhetjük!Vissza a hírlistához